Zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen op een VvE complex is een duurzame investering. Het complex wekt zijn eigen schone energie op, hiermee kunt u bijvoorbeeld de gemeenschappelijke verlichting of de lift laten functioneren. De zonnepanelen worden rechtstreeks aangesloten op de meterkast van het complex, hiermee wordt fors op de gemeenschappelijke energierekening bespaart. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om op de kosten per woning te besparen, de zonnepanelen worden dan rechtstreeks aangesloten op de meterkast van de bewoner. Heeft u hier vragen over? Wij helpen u graag!

Is het VvE complex geschikt voor zonnepanelen?

Oriëntatie van het dak is van belang om te bepalen of het plaatsen van zonnepanelen rendabel is. Het is goed te weten of er in de zomer en winter voldoende direct zonlicht op het dak komt. Zonnepanelen kunnen op platte en schuine daken geïnstalleerd worden, zolang de dakconstructie sterk genoeg is om de zonnepanelen te kunnen dragen.

Uiteraard bespreken wij met u alle mogelijkheden en maken voor u een legplan, ook kijken wij welke aanpassingen er eventueel in de meterkast noodzakelijk zijn om de zonnepanelen veilig aan te sluiten.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie