Noodverlichting

Voor ieders veiligheid is het belangrijk dat er noodverlichting en  vluchtwegverlichting in de gemeenschappelijke ruimten aanwezig is zoals in de entree van het complex, het trappenhuis, op de galerijen en in de parkeergarage. Valt de netspanning weg, dan blijft de noodverlichting branden of zal geactiveerd worden om te gaan branden. Noodverlichting dient om mensen in staat te stellen veilig het complex te verlaten bij een noodsituatie of wanneer de netspanning volledig uitvalt.

Er zijn behoorlijk wat regels rond de plaatsing, locatie en gebruik van noodverlichting. Het plaatsen en controleren van noodverlichting is dan ook zeer specialistisch werk, wij plaatsen de verlichting volgens de wettelijke normen die hiervoor zijn opgesteld. Tevens adviseren wij led armaturen in uw noodverlichting toe te passen, dit scheelt aanzienlijk in uw energieverbruik en led verlichting heeft een lange levensduur.

Wij brengen graag voor u in kaart waar en in welke ruimte de noodverlichting voor het VvE complex van toepassing is, wij doen dit bijvoorbeeld door het maken van een noodverlichtingsplan.

Heeft u hierover vragen? Neem contact met ons op.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie