Camerabeveiliging

Door gebruik te maken van betrouwbare beveiligingsoplossingen zoals een alarmsysteem of camerasysteem verkleint u het risico van inbraak. Verzekeraars stellen dan ook veel eisen op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen in uw bedrijfspand.

Camerabeveiliging

Het is verstandig om uw pand of terrein te beveiligen met beveiligingscamera’s. Camerabeveiliging werkt preventief en kan als bewijsmateriaal dienen mocht er onverhoopt toch iets voorvallen in of rondom uw bedrijfspand. Ook als u zelf niet aanwezig bent heeft u de mogelijkheid om op afstand live mee te kijken, dit geeft een gevoel van rust en veiligheid.

Alarmsysteem

Een goed werkend alarmsysteem in uw bedrijfspand is vaak al voldoende om een inbraak te voorkomen. Het alarmsysteem detecteert tijdens uw afwezigheid ongenode gasten waardoor het alarm af gaat, de meldkamer krijgt hiervan een melding en onderneemt direct actie door bijvoorbeeld de politie in te schakelen. Het installeren van een alarmsysteem, al dan niet uitgebreid met een brandmeld- en ontruimingsinstallaties, doen wij samen met een betrouwbare partner uit de regio.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90