Toegangscontrole

Durft u de voordeur niet meer te openen als het buiten donker is? Met een video intercomsysteem in de woning kunt u, voordat u de deur opent, communiceren met diegene die voor uw toegangspoort of voordeur staat. Wanneer de bezoeker bij de buitenpost aanbelt wordt er aan de binnenpost een seintje afgegeven. U kunt met de bezoeker veilig communiceren en zelf besluiten of u opendoet of niet. De buitenpost kan op een toegangspoort of deur worden bevestigd en staat in verbinding met de binnenpost in uw woning. Door het gebruik van een intercomsysteem in uw woning bent u verzekerd van veiligheid, privacy en het geeft u een gerust gevoel.

Toegangscontrole

In het verlengde van een intercomsysteem ligt het gebruik van een toegangscontrolesysteem. Wilt u zelf precies kunnen bepalen wie u toegang tot uw eigen woning verschaft? U kunt volstaan met een eenvoudig paneel bij de voordeur, waarop een code moet worden ingetoetst. Ook een tagsysteem behoort tot de mogelijkheden, om de woning binnen te gaan dient u de tag voor de taglezer te houden en de deur opent vanzelf.

De continue ontwikkelingen binnen de techniek laten u versteld staan van de vele gemakken van het gebruik van deze systemen.

Biedt uzelf meer veiligheid en comfort in het dagelijkse leven!

Direct contact? Bel: 071 737 03 90