Verlichting

Goede verlichting is erg belangrijk en sfeerbepalend. De vele ontwikkelingen op het gebied van verlichting maken het mogelijk om iedere ruimte in uw woning van de juiste verlichting te voorzien.

Verlichtingsplan

Wanneer u gaat verbouwen of verhuizen is het handig om na te denken over een verlichtingsplan. In een verlichtingsplan wordt onder andere de plek, grootte en sterkte van de verlichting vastgelegd. Juiste verlichting is enorm belangrijk op allerlei gebied, wij zetten uw idee om in een realistisch verlichtingsplan voor uw woning en buitentoepassing

Sfeerverlichting

Om uw woning nóg aangenamer te maken is sfeerverlichting eenvoudig toe te passen. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kan er gekozen worden uit diverse mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan; accentverlichting voor het belichten van uw kunstwerken, indirecte verlichting om grotere oppervlakte te verlichten achter een wand of kast of functionele verlichting in uw keuken of werkkamer.

Buitenverlichting

Buitenverlichting zorgt voor een prettige en aangename sfeer in uw tuin. Naast dat buitenverlichting er gezellig uitziet is het ook functioneel voor de veiligheid rondom uw woning. Denk bijvoorbeeld aan buitenverlichting met bewegingssensoren, dit is handig voor als u in het donker aankomt maar ook om ongenodigde gasten af te schrikken.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie