Verlichting

Bewoners en bezoekers willen zich veilig voelen. Goede verlichting is essentieel als het gaat om het creëren van een functionele, veilige en prettige sfeer binnen het complex. Hoge energierekeningen zijn verleden tijd door het gebruik van LED verlichting, deze verlichting is perfect toe te passen binnen het gehele VvE complex.

Portiekverlichting / Trappenhuisverlichting

Verlichting in de portiek en het trappenhuis is van groot belang, het plaatsen van de juiste verlichting geeft de bewoner en bezoeker de mogelijkheid om zich te kunnen oriënteren en biedt hiermee een veilige doorgang. De verlichting hoeft echter niet altijd te branden, met slimme bewegingssensoren zorgen we dat de verlichting alleen aanstaat als dat nodig is.

Galerijverlichting

Galerijverlichting is in ieder appartementencomplex verplicht, niet alleen zorgt het voor goed zicht voor de bewoner en bezoeker maar ook geeft het een mooie uitstraling aan het pand. Om kosten te besparen zijn er vele mogelijkheden, denk hierbij aan LED verlichting welke alleen inschakelt wanneer het weinig licht registreert of maak gebruik van bewegingssensoren.

Verlichting in garages, kelders en bergingsgangen

Voor verlichting in parkeergarages, kelders en bergingsgangen is het belangrijk om gebruik te maken van waterdichte LED armaturen al dan niet uitgevoerd met sensoren die beweging detecteren. In een wat vochtige ruimte zoals een parkeergarage of kelder is de keus van een waterdicht armatuur dan ook het beste.

Onder het kopje noodverlichting geven wij u graag meer informatie over het gebruik van noodverlichting binnen een VvE complex.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie