Camerabeveiliging

Wist u dat er elke 11 minuten in Nederland een inbraak plaats vindt? Een inbreker heeft ongeveer 30 seconden nodig om uw woning binnen te komen. Door gebruik te maken van betrouwbare beveiligingsoplossingen zoals een alarmsysteem of camerasysteem verkleint u het risico van inbraak.

Camera beveiliging

Een beveiligingscamera is essentieel als u uw woning optimaal wilt beveiligen. Camera’s zijn er in vele soorten en maten, zo zijn onze beveiligingscamera’s ervoor gemaakt om tegen alle weersinvloeden te kunnen ook zorgen wij ervoor dat u overdag en ’s nachts haarscherp beeld heeft. Wij bieden zowel draadloze als bekabelde camera’s aan en maken de installatie voor u compleet.

Alarmsysteem

Een alarmsysteem draagt absoluut bij aan de veiligheid van uw woning. Tijdens uw afwezigheid detecteert het alarmsysteem ongenode gasten en gaat het alarm af, dit schikt inbrekers af. Het installeren van het alarmsysteem al dan niet met een ingebouwde brandmeldinstallatie doen wij samen met een betrouwbare partner uit de regio.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de vele beveiligingsoplossingen.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie