Groepenkast

In de groepenkast, ook wel verdeelkast genoemd, zijn de noodzakelijke componenten gemonteerd om op een veilige wijze alle elektrische apparaten in het pand te voorzien van stroom. Uiteraard kunnen wij, indien dit nodig blijkt, de groepenkast uitbreiden met bijvoorbeeld een krachtstroomaansluiting
of overspanningsbeveiliging/bliksembeveiliging.

Wij als erkend InstallQ installateur hebben zegelrecht. Het zegelrecht is bedoeld voor het veilig werken aan (bedrijf)installaties, wij zijn bevoegd om het zegel van de netbeheerder in uw groepenkast te verbreken en te vernieuwen.

Na vervanging of aanpassing van de groepenkast maken wij een overzichtelijke groepenverklaring zodat uw elektrotechnische installatie duidelijk weergegeven is.

Technische inspectie

Mocht de verzekering een technische inspectie van uw groepenkast eisen dan kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijk inspectiebedrijf.
Na het uitvoeren van de inspectie ontvangt u van hen een inspectierapport, mocht dit rapport verbeterpunten van de groepenkast bevatten dan kunnen wij dit voor u verhelpen.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90