Domotica

Een domoticasysteem is een geïntegreerde installatie in uw woning, ook wel woningautomatisering of slimme woning genoemd. De verwachting is dat iedereen in de toekomst in een slimme woning zal leven, de vele ontwikkelingen op het gebied van domotica maken het wonen comfortabeler, leuker en makkelijker. Uw woning levensloop bestendig maken? In een slimme woning kunt u langer zelfstandig wonen door de vele mogelijkheden die domotica te bieden heeft.

Wat zijn de voordelen

Door meerdere elektronische systemen aan elkaar te koppelen ontstaan nieuwe mogelijkheden in uw woning. Een goed voorbeeld van domotica is het automatisch in- en uitschakelen van de verwarming, verlichting en zonwering maar ook het openen van de gordijnen of voordeur behoort tot de mogelijkheden. Draag bij aan een duurzame wereld en lees de opbrengst van uw zonnepanelen uit of monitor uw energieverbruik, met een domotica systeem is dit allemaal mogelijk.

Slimme apparaten

Om gebruik te maken van een domoticasysteem worden slimme apparaten gebruikt, deze apparaten zijn verbonden met het internet en worden bediend door uw smartphone of tablet. Slimme lampen, deurbel, rookmelders, energiemeters, speakers, en zelfs slimme sensoren om de status van uw planten te monitoren behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Onze experts komen graag vrijblijvend bij u langs om te kijken wat er in uw woning mogelijk is.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90