Verlichting

Verlichting is essentieel als het gaat om het creëren van een prettige  werksfeer, het is belangrijk dat medewerkers en klanten zich thuis voelen bij u in het bedrijf. LED verlichting is perfect toe te passen op alle soorten werkplekken en is bijzonder duurzaam en juist daarom een energiezuinige oplossing.

Werkplekverlichting

Juiste werkplekverlichting is onmisbaar om geconcentreerd te kunnen werken of dit nu in uw werkkamer thuis is of bij u op kantoor. De kleur en intensiteit van verlichting zijn erg bepalend voor de sfeer en productiviteit. Wat dacht u van strakke lichtlijnen boven de bureaus of sfeervolle plafondverlichting?

Bedrijfshalverlichting

Om zo efficiënt mogelijk voldoende gelijkmatig verdeeld licht op de werkvloer te krijgen is het van belang om naar diverse aspecten te kijken;
Is er sprake van daglicht? Welke type werkzaamheden vinden er plaats? Wat is de grootte van de bedrijfshal? Dit zijn allemaal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden om een goede productiviteit en een veilig werkklimaat te waarborgen.

Gevelverlichting/Terreinverlichting

Door het uitlichten van uw bedrijfspand maakt u een professionele indruk. Door een mooi licht op uw gevel te laten schijnen kunt u uw bedrijfslogo perfect uit laten komen en door naast de entree een aantal spots te plaatsen zorgt u voor een fijne binnenkomst. Maar ook uw terrein verlichten is van groot belang omdat dit grote oppervlakte verlicht en daarmee zorgt voor een veilig gevoel.

Door het maken van een lichtplan denken wij graag met u mee om de verlichting in uw bedrijfspand volledig af te stemmen op uw wensen. In een lichtplan wordt onder andere de plek, grootte en sterkte van de verlichting vastgelegd.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie