Groepenkast

Als VvE wilt u de zekerheid hebben van een betrouwbare en goed onderhouden groepenkast. Ronald Snijders Elektrotechniek is gespecialiseerd in het uitbreiden, installeren en onderhouden van groepenkasten. Wij zijn dan ook gecertificeerd voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw laagspanningsinstallaties volgens de NEN-1010 norm (zie www.nen.nl).

Wij als erkend InstallQ installateur hebben zegelrecht. Het zegelrecht is bedoeld voor het veilig werken aan laagspanningsinstallaties, wij zijn bevoegd om het zegel van de netbeheerder in uw groepenkast te verbreken en te vernieuwen.

Na vervanging of aanpassing van de groepenkast maken wij een overzichtelijke groepenverklaring zodat uw elektrotechnische installatie duidelijk weergegeven is.

Technische inspectie

Mocht de verzekering een technische inspectie van de groepenkast eisen dan kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijk inspectiebedrijf.
Na het uitvoeren van de inspectie ontvangt u van hen een inspectierapport, mocht dit rapport verbeterpunten van de groepenkast bevatten dan kunnen wij dit voor u verhelpen.

Bent u als VvE op zoek naar een partij die uw VvE complex geheel ontzorgd op elektrotechnisch vlak? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90