Oplaadpunten

Elektrisch rijden is op dit moment de meeste duurzame manier van autorijden, elektrisch rijden wint daarom absoluut aan populariteit.
Wanneer u kiest voor een elektrische auto en deze op eigen oprit kunt parkeren bent u verzekerd van een plekje aan de laadpaal maar ook financieel is het aantrekkelijker om thuis een oplaadpunt te installeren. Het tarief dat u betaalt bij publieke laadpalen is namelijk vele malen hoger dan het tarief die u zelf heeft afgesproken met uw energieleverancier.

Mogelijkheden

Wij leveren en installeren de meest uiteenlopende laadoplossingen, er zijn dan ook diverse mogelijkheden om uw elektrische auto op te laden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een wallbox die bevestigd is aan de buitenmuur maar ook een oplaadpunt bevestigd aan een montagepaal behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw situatie is er wellicht graafwerk en/of een verzwaring van de meterkast nodig, het is onze expertise om dit voor u na te gaan en volledig voor u te verzorgen.

Mocht u de auto zakelijk rijden dan kunnen de laadkosten verrekend worden met uw werkgever. De laadkosten kunnen op een gemakkelijke wijze met een online tool bekeken en verrekend worden.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90

Impressie