Oplaadpunten

Er zijn genoeg redenen om één of meerdere oplaadpunten bij uw bedrijf te installeren, oplaadpunten zijn immers onmisbaar geworden. Medewerkers en klanten kunnen hun elektrische auto opladen voor de tijd dat ze in uw bedrijf zijn, tevens geeft u uw bedrijf een duurzame uitstraling.

Het plaatsen van een oplaadpunt hangt van verschillende factoren af, is er ruimte voor een laadpaal of heeft u alleen ruimte voor een oplaadpunt aan de muur? Wat zijn de toekomstplannen van het bedrijf? Voor iedere zakelijke situatie bieden wij een passende laadoplossing. U kunt bijvoorbeeld denken aan een multifunctionele laadoplossing zoals een laadpaal met meerdere laadpunten of een snellader die binnen een uur de auto volledig oplaad.

Om in lijn te blijven met uw huisstijl kunnen de oplaadpunten ook gepersonaliseerd worden, wat dacht u van een oplaadpunt met uw eigen logo of de kleuren van uw bedrijf?

Om te kunnen laden heeft u een laadpas nodig, de betaling van de stroom wordt namelijk via de laadpas geregeld. Alle laadtransacties kunnen op een gemakkelijke wijze met een online tool bekeken worden.

Wij komen graag op locatie kijken wat voor u de beste laadoplossing is.

Direct contact? Bel: 071 737 03 90